GK Elektro Kongsvinger

 

Trenger du elektriker?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!
 

GK Elektro Kongsvinger er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker Kongsvinger og omegn. På Kongsvinger er vi samlokalisert med GK Inneklima og GK Byggautomasjon.

Privat/borettslag/sameier
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

Bedrift/næring/proff
Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

Energibesparende tiltak
Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

GK Elektro AS - Kongsvinger

Adr: Industriveien 53, 2212 Kongsvinger
Tlf: 62 81 20 90 (Døgnåpen vakttelefon)

Jørn Indgjerdingen, Distriktssjef
Tlf 915 33 861
E-post:

Trond Nordli, Avdelingsleder Kongsvinger
Tlf 992 01 031
E-post:

Steinar Vestby, Prosjektleder
Tlf 982 19 874
E-post:

 

 

Custom sub menus