None
(Foto: Nemitek)

GK er hovedsamarbeidspartner for Driftskonferansen 2019

Skrevet 17. september 2019 av Redaksjonen
Når over 400 driftsinteresserte setter sjøbein på Kielferga onsdag, står GK som hovedsamarbeidspartner for Driftskonferansen 2019.
Redaksjonen

Årets konferanse er, nær sagt som alltid, fulltegnet med fagfolk, tilbydere og kunder innen drift og vedlikehold. Som en av Skandinavias ledende tekniske entreprenører og servicepartnere, falt det naturlig for GK å støtte den tradisjonsrike konferansen som arrangeres av Nemitek.

– Driftskonferansen har blitt en svært viktig arena for oss i GK. Her møter vi både kunder og leverandører, samtidig som vi får oppdatert oss på det aller viktigste som rører seg i bransjen, forteller Steinar Holm, direktør marked og kommunikasjon i GK Norge AS.

I tillegg til å ta med seg et bredt team med representanter fra alle GKs fagdisipliner på stand, skal GK også bidra med fagkunnskap fra scenen. Fagdirektør Mads Mysen skal holde foredraget «Hvem er eiendomsbransjens egentlige helter?».

– Det er en dårlig skjult hemmelighet at vi i GK mener det er drifterne der ute som er de egentlige superheltene og som sørger for at vi får det beste ut av de arealene og tekniske anleggene vi disponerer. Mads kommer til å sette de svært viktige oppgavene i et nytt og spennende perspektiv, så dette er et foredrag du ikke bør gå glipp av, forteller Holm.

Custom sub menus