Mads Mysen blir ny fagdirektør i GK Inneklima

12. mars 2018
Sjefforsker Mads Mysen (51) ved SINTEF Byggforsk blir ny fagdirektør Ventilasjon i GK Inneklima.

Mads Mysen er utdannet sivilingeniør innen VVS ved NTNU, han har doktorgrad i ventilasjonssystemenes betydning for inneklima og energibruk i skoler fra samme sted, og er professor II innen ventilasjonsteknikk ved OsloMet. Han har solid erfaring som forsker, rådgiver og leder, og har ledet en lang rekke større forskningsprosjekter de seneste årene, både nasjonalt og internasjonalt. Han går til GK fra stilling som sjefforsker ved SINTEF Byggforsk.

- Vi gleder oss til å få Mads med på laget i utviklingen av nye og innovative ventilasjonsløsninger, energikonsepter og prosjekter, han vil bidra til å løfte oss som selskap, sier administrerende direktør Kim Robert Lisø i GK Inneklima

- Vi skal være landets ledende og mest innovative tekniske entreprenør og servicepartner innen energieffektive inneklimaløsninger, fortsetter han.

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag mer enn 1150 ansatte fordelt på seks regioner og 32 kontorsteder.  Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Sikkerhet, GK Elektro, GK Rør og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige. 

- Jeg gleder meg til å prege utviklingen av GK Inneklima i en tid med store teknologiske muligheter for bedre løsninger for brukere og samfunn, sier Mads Mysen.

Mysen tiltrer stillingen 1. juni.