None
GKs eier John-Erik Karlsen var innom for å gratulere Andreas Fosskaug Sørensen, Norbert Smieinski og Ruben Stenbo Nicolaysen med vel gjennomført og bestått fagprøve. Til høyre lærlingansvarlig Morten Paulsen.

Bestod fagprøven i eget hus

Skrevet 09. februar 2018 av Redaksjonen
Denne uken gjennomførte tre lærlinger i GK Elektro for første gang fagprøver i unike lokaler i Miljøhuset GK på Ryen.
Redaksjonen

Andreas Fosskaug Sørensen, Norbert Smieinski og Ruben Stenbo Nicolaysen var først ut av et kull på 15 som skal avlegge sine fagprøver i det tidligere lageret ved Miljøhuset GK, hvor det er satt opp fasiliteter man tidligere har leid eksternt. I følge opplæringskontoret i Oslo er GK alene i hovedstaden om å disponere slike lokaler selv.

Selve fagprøven ble påbegynt mandag morgen, og ble levert og vurdert fredag. De tre lærlingene fikk forberede seg noen dager i forkant. Planen er at tre nye lærlinger skal gjennomføre fagprøven i de samme lokalene hver 14. dag.

Oppgavene som lærlingene gjennomførte er utformet av lærlingansvarlig Morten Paulsen i GK Elektro. De tre fikk tre forskjellige oppgaver, som ble godkjent av og vurdert av eksterne sensorer underveis og ved innlevering.

- Vi har vektlagt at prøvestasjonene og resten av lokalet skal være tilrettelagt for kurs og opplæring både i GK Elektro og andre fag i GK, som kulde- og byggautomasjon, sier sjef for Virksomhetsutvikling i GK Elektro, Jan Erlend Innselset.

Custom sub menus