None

GK bidrar i ny klimabok

Skrevet 08. september 2017 av Redaksjonen
Sammen med Erna og Siv er GKs Kim Robert Lisø intervjuet i ny bok om klimautfordringene.
Redaksjonen

Den nye boka «Folkets klimadugnad – med råd og tips til deg som vil bidra», inneholder intervjuer med en rekke ledende profiler i norsk samfunnsdebatt.

Hensikten er å sette lys på hva alle kan bidra med for å påvirke klimaendringene. Både privatpersoner og virksomheter. Forlaget ønsker å vise at det er mange som er i gang med å gi sine bidrag, unge og gamle, vanlige folk, forskere, politikere og næringslivsledere.

Erna Solberg og partilederne forteller også hvordan de tenker og hva de arbeider for. Og, du møter gründere som tar i bruk ny teknologi for å hjelpe oss til effektiv gjenbruk og miljøvennlige delingstjenester. Råd og tips til alle som ønsker å bidra er også en sentral del av boka.

GK er representert gjennom et portrett av administrerende direktør Kim Robert Lisø. Han slår fast at byggenæringen er avgjørende for utviklingen av et bærekraftig samfunn.

– GK er opptatt av bærekraftige løsninger i alle beslutningsledd. Som Skandinavias ledende tekniske totalentreprenør og serviceleverandør har vi et spesielt fokus på energi og klima.

Boka er utgitt på Dinamo Forlag.

Custom sub menus