None

Åpner nye lokaler i Grenland

Skrevet 07. juni 2017 av Redaksjonen
Blir et nytt sterkt tverrfaglig kompetansemiljø for teknikk i bygg
Redaksjonen

I en tid hvor mange bedrifter flytter mot Vestfold, velger GK å utvide sin virksomhet i Grenlandsområdet. Sentrale aktører i næringslivet i Grenlandsområdet vil delta på åpningen. GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner, og nå utvider og samlokaliserer de i nyrenoverte lokaler i Skien. De nye lokalene bruker hele 60 % mindre energi, det vil si hele 136 000 kWh mindre i året enn før renoveringen. Det tilsvarer forbruket til en gjennomsnittlig barnehage.

Ordfører Hedda Foss Five i Skien kommune foretar den offisielle åpningen i GKs nye lokaler i Porsgrunnsvegen 188 på Neset. Det er 75 ansatte som får sitt nye arbeidssted i Skien, og de nye kontorene skal være et utstillingsvindu for hvordan moderne kontorer kan se ut og hvordan disse skal teknisk driftes. Trivsel og energieffektive løsninger var hovedfokuset da vi skulle renovere våre nye lokaler, vi ville også vise at dette kunne oppnås med lave investeringer – sier Magnar Blom, Distriktssjef i GK Inneklima AS.

Kundene til GK har vært klare i tilbakemeldingen, de ønsker tverrfaglig teknisk kompetanse og lokal tilhørighet. GK har vært i Grenland siden 1967, og er mest kjent som inneklimaleverandør. I fjor ble Grenland rør AS en del av GK. Samlokaliseringen er gjort med kunde i fokus, og vi har svart opp en forventning om at vi kan ta hånd om hele det tekniske anlegget i et bygg – sier Magnar Blom.

De nye lokalene bruker hele 136 000 kWh mindre i året, og det er en kombinasjon av toppmoderne tekniske ventilasjonsløsninger, nye vinduer og etter isolering som har gitt denne besparelsen. I en tid hvor energi effektivisering er i fokus, er vi svært godt fornøyd med å kunne spare så mye strøm. Besparelsen er på over 60 %. 

Custom sub menus