None
Foto: Oxivisuals

Ny stor rørkontrakt

Skrevet 29. juni 2017 av Redaksjonen
GK skal levere alt av sanitær, sprinkling og varme til 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk.
Redaksjonen

Vollebekk ligger mellom Risløkka og Lunden hageby i bydel Bjerke, og har i mange år vært kjent som et industriområde. Nå skal dette endres, med et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler av området skal bygges opp helt på nytt. 

OBOS nye storsatsning omfatter ca. 800 leiligheter og noe næring. Veidekke Entreprenør har fått avtalen med å bygge de første fire boligblokkene og har engasjert GK til å levere alt av det rørtekniske. Dvs. sanitæranlegg på kjøkken og bad, vannbårne varmesystemer og sprinkling i leiligheter og fellesareal – inklusive garasje. Totalt har avtalen en estimert verdi på 125 mill. kr for GK.

- Vi er glade for muligheten vi har fått til å levere et godt teknisk anlegg i et stort og viktig prosjekt, sier Ole Gustav Rontén som er markedssjef i GK Rør. Vi har samarbeidet godt med Veidekke i årevis og er trygge på at det skal gå bra denne gangen også.

Prosjektet skal bygges i etapper og det forventes produksjon i ca. fem år fremover.

- Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med GK Rør om dette, sier anleggsleder Caroline Karlsen Klæth i Veidekke. Å få til effektiv produksjon av det rørtekniske er selvfølgelig viktig i et så stort prosjekt. Vi føler GK forstår oss godt på dette punktet.  

Første innflytting er planlagt 2. halvår i 2019.Kategori: Nyheter
Custom sub menus