None
Foto: Truls Tunmo/Byggeindustrien

Ny serviceavtale for Bane NOR

Skrevet 30. mai 2017 av Redaksjonen
Skal kontrollere for fukt- og kondenseringsproblematikk i tunnel
Redaksjonen

GK har fått serviceavtale med Bane NOR for på det nye dobbeltsporet mellom Holm og Nykirke (forbi Holmestrand). Det nye sporet er 14,3 km langt og over 12 km av sporet går i tunnel. Nye Holmestrand stasjon ligger inne i Holmestrandfjellet.

GK var involvert byggingen og har levert ventilasjon av nisjer, høyspentrom, signalrom og telerom. Prosjektet videreføres nå over i en serviceavtale som omfatter 50 avfuktere og 13 ventilasjonsaggregater + 11 tilluftsvifter. Det er også med service på automasjon til ventilasjon.

- At teknikken fungerer som den skal er naturligvis avgjørende, sier Ove Kristensen som er kundeansvarlig hos GK Inneklima i Tønsberg. I følge Jernbaneverket skyldes nesten alle signalfeil vann som drypper ned på tekniske anlegg. Å kontrollere for fukt og kondensering er derfor viktig for å unngå feil og innstilte tog.Kategori: Nyheter
Custom sub menus