None

Fra teknisk leveranse til teknisk drift

Skrevet 02. mars 2017 av Redaksjonen
GK har inngått serviceavtale for byggautomasjon ved Terminal 2 ved Oslo Lufthavn Gardermoen.
Redaksjonen

GK Inneklima overleverer i disse dager SD-anlegget ved den nye terminalen ved Oslo Lufthavn. På den andre siden står GK Inneklima klar til å ta over stafettpinnen for å sørge for at anlegget skal fungere optimalt de neste fem årene. 

– Dette er en tillitserklæring til GK. Nå får vi muligheten til å følge opp anlegget og sørge for at det fungerer optimalt også i driftsfasen, forteller prosjektsjef Øystein Skjærholt som nå med god samvittighet overleverer anlegget til serviceingeniør Erik Johannesen og prosjektleder Andreas Wøien som skal sørge for vedlikehold og utvikling de neste fem årene. 

– Vi har koblet på en prosjektleder allerede nå for å kunne imøtekomme de utfordringene og forventingene et så stort anlegg krever, forklarer Bjørn Erik Østli, avdelingsleder service byggautomasjon. 

I tillegg til byggautomasjon har GK Inneklima også levert ventilasjonsentreprisen ved den nye terminalen. 

Custom sub menus