None
Daglig leder Bjørner Skogvang i El-Installasjon Lillehammer AS og administrerende direktør i GK Elektro AS, Even Stenvaag Leira.

GK Elektro etablerer seg på Lillehammer

Skrevet 14. februar 2017 av Redaksjonen
GK Elektro har inngått avtale om kjøp av alle aksjene i El-installasjon Lillehammer AS.
Redaksjonen

GK og El-Installasjon Lillehammer kjenner hverandre godt fra tidligere samarbeid i prosjekter, og når selskapet ønsket et eierskifte var det naturlig å ta kontakt med GK. 

– El-Installasjon Lillehammer vil passe perfekt inn i GK Elektro sin etablering som en ledende elektroaktør i Mjøs-distriktet, sier administrerende direktør i GK Elektro, Even Stenvaag Leira. 

Fra før av er GK Elektro etablert med avdeling på Hamar, Moss, Oslo, Trondheim, Bergen, Asker, Romerike, Kongsvinger og Tromsø. 

El-Installasjon Lillehammer AS ble etablert i 2001. Selskapet het tidligere «Elektroentreprenør Bjørner Skogvang AS» som ble stiftet i 1996. Markedet for El-Installasjon Lillehammer AS med 36 stk ansatte, har siden etableringen i 2001 utviklet seg gradvis med hovedvekten på markedsområder som service og entreprise.

Alle de 36 ansatte blir med videre. Selskapet fortsetter under navnet El-Installasjon Lillehammer AS og selskapets kunder kan forholde seg til sine kjente kontaktpunkter. 

GK Elektro vil bidra med videre utvikling av dagens markedsområder, men vil også se på markedet for sikkerhet og en del andre nye markedssegmenter. 

Bjørner Skogvang sier at han på vegne av eierne med dette ser større muligheter for firmaet til å utvikle seg til en enda sterkere aktør, og at dette vil bidra til positiv utvikling for selskapet og de ansatte.

– Det stilles store krav til forretningsdrift i dag, og vi ser frem til å dra nytte av å være i et større system som en del av GK Elektro AS. Vi føler at dette er riktig tidspunkt for oss å ta dette steget nå, og vi er glade for at det ble GK Elektro AS som blir våre nye eiere, sier Skogvang. 

Med dette oppkjøpet tilbyr GK Elektro totaltekniske leveranser i samarbeid med GK Inneklima AS og GK Rør AS i denne regionen, som en av Norges ledende tekniske totalentreprenører. 

Custom sub menus