None

Technip AS

Skrevet 01. februar 2017 av Redaksjonen
Redaksjonen

Prosjektbeskrivelse

Technip er et oljeserviceselskap med ekspertise innen vedlikehold av rørgater for olje og gass. De har utviklet en sveiseprosedyre som gjør det mulig å lage rørpåstikk direkte på olje- eller gassrør med trykk. Rørene befinner seg gjerne på store dyp og arbeidet utføres ved hjelp av robotteknikk og undervannsfarkoster (ROV).

I utviklingen av prosedyrene er behov for kjøling av prøveemnene for å skape realistiske forhold på stålet. Dette stiller høye krav til isvannsmaskinens evne til å produsere ønsket mengdene isvann til rett temperatur for ulike forsøk. GK har hatt totalansvar for prosjektering, installasjon og igangkjøring av isvannsmaskin, akkumulatortank og rørsystem frem til testrigg.

Byggherre: Technip AS / Deepocean
Byggtype: Fabrikk/produksjon
Oppdragstype: Kuldeentreprise
Prosjektstørrelse: 20kW
Byggeår: 2015
GK kontorsted: Noreveien 12, Norheim Næringspark, 5542 Karmsund
Tlf: 52 84 59 00

Icon Last ned PDF

Custom sub menus