None

GK Elektro søker administrerende direktør

Skrevet 22. desember 2017 av Redaksjonen
Vi søker nå en administrerende direktør til å lede og videreutvikle selskapet frem mot det langsiktige målet om å bli Norges ledende elektroentreprenør.
Redaksjonen

GK Elektro har siden etableringen i 2014 vokst raskt. På drøye tre år har selskapet vokst til å bli en av Norges fem største bedrifter innen elektrofaget.

Vi søker nå en administrerende direktør til å lede og videreutvikle selskapet frem mot det langsiktige målet om å bli Norges ledende elektroentreprenør. Vi ser etter deg med solid ledererfaring fra tekniske miljøer og prosjekttunge virksomheter. Du er strategisk sterk, har erfaring med endringsledelse og vekst, og er en god relasjonsbygger internt og eksternt.

Den riktige kandidaten har svært sterk sterk kommersiell og kontraktuell forståelse, stor gjennomføringskraft, og motiveres av å videreutvikle et selskap i vekst.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Christian Albertsen tlf. 932 92 243. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stillingen

Custom sub menus