None

Spenstig gaselle i Nord-Trøndelag

Skrevet 14. desember 2017 av Redaksjonen
GK Nord-Trøndelag legger seg høyt på prestisjeliste i Dagens Næringsliv.
Redaksjonen

GK Nord-Trøndelag havner på 10. plass i oversikten over gasellebedrifter i Nord-Trøndelag. Kriteriene for å bli definert som en gaselle er blant annet dobling av omsetning over de fire siste år, fravær av negativ vekst og positivt samlet resultat for bedriften.

Med en omsetningsvekst på 1207 % siden 2013 havner GK Nord-Trøndelag på 10. plass av totalt 92 bedrifter i fylket som kvalifiserte til listen.

– Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter, så det er fryktelig stas at vår virksomhet på Malm er blant disse, sier Kim Robert Lisø, administrerende direktør i GK Inneklima.

Daglig leder i GK Nord-Trøndelag, Ole Kulstadvik, sier de fire siste årene i GK har vært svært positive og givende.

– Vi er svært glade for at vi har fått lov til å drive slik vi gjorde før oppkjøpet med moderate administrative og regionale kostnader som et AS innen ASet. Vi operer innen en region med marginale priser og konkurrenter som har gått med røde tall i flere år, påpeker Kulstadvik.

Bak de gode tallene ligger flid i planlegging, gjennomføring og ferdigstilling av jobber. Kulstadvik mener en av nøklene til suksessen ligger hos de ansatte.

– Vi har hatt en svært stabil arbeidsstokk med egne montører der de aller fleste har, eller er i ferd med å ta, fagbrev. Samtidig har vi drevet målrettet opplæring av våre ansatte. I dag har 9 av våre 20 ansatte fagbrev i ventilasjons- og blikkenslagerfaget, og vi har 4 lærlinger som etter hvert skal opp til fagprøve.

 Kategori: Nyheter
Custom sub menus