None

El-installasjon Lillehammer blir GK Elektro

Skrevet 31. oktober 2017 av Redaksjonen
Elektroentreprenøren El-installasjon på Lillehammer endrer navn til GK Elektro Lillehammer.
Redaksjonen

El-installasjon Lillehammer AS ble i februar 2017 kjøpt opp av GK Elektro AS. Nå skal Lillehammer-bedriften integreres i GK Elektro, og fra 1. november vil selskapet hete GK Elektro Lillehammer.

El-Installasjon Lillehammer AS ble etablert i 2001. Markedet for El-Installasjon Lillehammer AS med sine 38 ansatte, har siden etableringen i 2001 utviklet seg gradvis med hovedvekten på markedsområder som service og entreprise.

NoneBjørner Skogvang blir avdelingsleder for GK Elektro Lillehammer. – Det stilles store krav til forretningsdrift i dag, og vi ser frem til å dra nytte av å være i et større system som en del av GK Elektro AS. Vi føler at dette er riktig tidspunkt for oss å ta dette steget nå, og vi gleder oss til å fortsette driften som GK Elektro, sier avdelingsleder Bjørner Skogvang.

GK Elektro er en del av GK Gruppen, Skandinavias ledende tekniske entreprenør med over 3000 ansatte i Norge Sverige og Danmark. Ved siden av avdelingen på Lillehammer, er GK Elektro etablert med avdelinger på Hamar, Moss, Oslo, Trondheim, Bergen, Asker, Romerike, Kongsvinger og i Tromsø.

– El-installasjon Lillehammer har en stabil arbeidsstokk, solid administrasjon og ledelse, sterk faglig tyngde og lokal forankring. Dette er viktig for oss og vi ser frem til å få de integrert i GK Elektro i større grad, sier leder for virksomhetsutvikling Jan Erlend Innselset i GK Elektro AS.

GK er i dag en betydelig arbeidsgiver på Lillehammer med 150 ansatte, og tilbyr tjenester innen blant annet ventilasjon, elektro og rør.

El-installasjons kunder vil kunne forholde seg til sine kjente kontaktpunkter, og GK Elektro Lillehammer fortsetter i lokalene i Industrigata 31B.

Custom sub menus