None
(Foto: Synnøve P Berset/ Norsk VVS)

Grjotheim blir ny distriktssjef i GK Rør

Skrevet 24. oktober 2017 av Redaksjonen
GK Rør har rekruttert bransjeprofilen Erland F. Grjotheim til ny distriktssjef for Oslo.
Redaksjonen

Grjotheim (56) kommer fra stillingen som avdelingsleder for Faglig ressurssenter – teknisk seksjon i Statsbygg. Han er utdannet sivilingeniør ved North Dakota State University og har tidligere jobbet som teknisk sjef for Nordiske varme og sanitær, og som regionsjef i rådgivingsselskapet Theorells. 

I GK Rør skal Grjotheim fungere som distriktssjef og blir sittende i Miljøhuset GK på Ryen i Oslo. 

– Erland blir en kjempetilvekst til organisasjonen, og tar med seg verdifull erfaring og kompetanse som vi må sørge for å benytte oss av. GK Rør er involvert i noen av landets mest komplekse prosjekter, og da må vi også rekruttere de aller beste ressursene som forstår kompleksiteten i moderne bygg, sier Torsten Pedersen i GK Rør AS. 

Selv sier Grjotheim at han ser frem til å være tilbake på entreprenørsiden av bordet. 

– GK Rør har utviklet seg voldsomt de siste årene og har blitt en betydelig aktør i markedet. Jeg ser spesielt store muligheter og fordeler i det tverrfaglige samarbeidet med de øvrige fagene i GK Gruppen, poengterer Grjotheim.  

I 2016 ble Grjotheim valgt inn som styreleder i VVS-foreningen, et verv han fortsetter i også etter overgangen til GK Rør AS. 

Grjotheim vil tiltre stillingen 15. januar. 

Custom sub menus