None
Ole Jørgen Veiby skal styre både Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS og GK Kulde.

Ole Jørgen Veiby blir ny sjef for Theodor Qviller AS

Skrevet 10. oktober 2017 av Redaksjonen
Fagdirektør Kulde i GK Inneklima, Ole Jørgen Veiby (57), blir ny administrerende direktør for Ingeniørfirmaet Theodor Qviller AS.
Redaksjonen

Veiby har solid kompetanse innen kulde og varmepumpefaget og lang erfaring med klimakjøling og ventilasjon. Han kom til GK fra stilling som prosjektdirektør i ICA Norge, og har siden 2009 vært fagdirektør for Kulde i GK Inneklima.  

– Jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen av Qviller og GK Inneklima sin styrkede kuldesatsning. Muligheten er mange - kulde er et vekstområde for GK - og utfasing av oljefyrer og HFK kuldemedier er bare en av mange markedsmuligheter som vi bør kunne ta en større andel av, sier Veiby.

– Vi har et stort uutnyttet markedspotensial innen kulde og energi, og vi skal nå starte arbeidet med å finne ut hvordan vi best utnytter synergier mellom våre tre fag, ventilasjon, byggautomasjon og kulde - og Qvillers kompetanse innen klimaprodukter. Jeg er derfor meget glad for at Ole Jørgen har påtatt seg rollen som sjef for Qviller. Jeg har stor tro på at dette vil gi den kraft og det fokus som vi nå trenger for å skape en felles slagkraftig kulde- og energisatsning i selskapet, i tett samarbeid med kulde-avdelingene i regionene, sier styreleder i Qviller og administrerende direktør i GK Inneklima, Kim Robert Lisø.

Veiby fortsetter i tillegg som fagdirektør for Kulde i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. november.

Custom sub menus