None

Moniérbygget - D134

Skrevet 09. august 2016 av Redaksjonen
Redaksjonen

Prosjektbeskrivelse

Komplette elektrotekniske installasjoner i kontorbygget plan 2-7, samt resepsjon, kantine, møterom, auditorium, søppelrom i plan 1, skallsikring, brannalarm og ledesystemer for forretningslokaler i plan 1, samt komplette installasjoner i kjeller med tekniske rom, garasje, arkiv, hovedtavle, UPS- og datarom, garderober, mm.

Heri inkludert AV-anlegg, teleslyngeanlegg, slukkeanlegg, adgangskontrollanlegg, innbruddsalarmanlegg, ITV, KNX, etterlysende skilting, tele-/data spredenett, UPS-anlegg for leietakere og rømningsdører og røykluker, uttaksgrupper i veggkanaler, gulvbokser, pullerter og satelitter, i tillegg til tradisjonelle elektroinstallasjoner.

Omfang
• Kursopplegg
• Belysning
• Spredenett IKT
• Brannvarsling
• Adgangskontroll, alarm og innbruddsalarmanlegg

Byggherre: Skanska Norge AS
Byggtype: Kontorbygg
Oppdragstype: NS 8477 - Elektro
Prosjektstørrelse: 28 500 m2
Utført: 01.11.2013 - 10.04.2015
GK Elektro kontorsted: Ryenstubben 12,
Pb. 70 Bryn
0611 Oslo.
Tlf: 22 97 47 00

Icon Last ned PDF

Custom sub menus