None
Foto: Frank Holtschlag

Nydalsveien 28

Skrevet 08. august 2016 av Redaksjonen
Redaksjonen

Prosjektbeskrivelse

Det opprinnelige hovedkontoret til Christiania Spigerverk og Elkem bygges om til moderne kontorlokaler. Bygget tilpasses nå både store og små virksomheter og romløsninger er tilrettelagt for høy grad av mobilitet – både for å stimulere til fysisk bevegelse og for å gjøre det enklere å jobbe uavhengig av kontorplass. Det er mål om at bygget skal få BREEAM-Nor sertifisering Very Good når det står klart.

Bygget går over 13 etasjer og inneholder blant annet; kontorlokaler, glassgård med sitteplasser for kantine, storkjøkken, kafe, auditorium, garderober, tilfluktsrom, sykkelparkering, smørebod og selskapslokale.

GK har hatt ansvar for prosjektering og levering av 7 behovsstyrte ventilasjonssystem med en total luftmengde på 166 000 kubikkmeter i timen. Når bygget ferdigstilles vil det være levert rundt 1100 Lindinvent-ventiler med tilhørende styring. GK har i tillegg hatt ansvaret for komfortkjøling av hele bygnings-massen og byggautomasjon med leveranse av nytt SD-anlegg med Lindinspect.

Byggherre: Betonmast AS og Avantor
Byggtype: Kontorbygg
Oppdragstype: Flerfaglig totalentreprise - Ventilasjon, kulde og byggautomasjon
Prosjektstørrelse: 22 000 m2
Byggeår: 2014 - 2016
GK kontorsted: Ryenstubben 12,
Pb 70 Bryn.
0611 Oslo.
Tlf: 22 97 47 00

Icon Last ned PDF

Custom sub menus