None
Foto: GK Inneklima AS v/Bjørn Halvor Simones

Bok & Blueshuset

Skrevet 08. juli 2016 av Redaksjonen
Redaksjonen

Prosjektbeskrivelse:

Notoddens store kultur og flerbrukshus heter Bok & Blueshuset.

Det omfattende bygget er over tre etasjer og rommer bibliotek, kino, kiosk, livescene/ kafé, bluesmuseum, lydstudio og kulturskole.

GK har hatt ansvar for prosjektering og levering av behovsstyrt ventilasjonssystem med sju luftbehandlingsanlegg med en total luftmengde på 60 000 kubikkmeter luft i timen. I tillegg er det levert bygg-automatisering og fem kjøleanlegg.

Sitat fra media: «Bygget som ble åpnet for publikum i midten av desember 2013 mens byen fortsatt var inne i sitt 100-års jubileum, har hatt en pangstart og høster mye ros fra både brukere og besøkende. Vi er kjempefornøyd med bygget, sier Hilde Hem, daglig leder for Bok og Blueshuset. Kulturskolerektor Torbjørn Solbakken går også og smiler i «gangene». Dette har vi ventet på lenge. Vi kunne ikke ønsket oss noe mer, sier han.»

Byggherre: Notodden kommune
Byggtype: Kulturhus
Oppdragstype: Flerfaglig entreprise - Ventilasjon, kulde og byggautomasjon
Prosjektstørrelse: 5 500 m2
Byggeår: 2012
GK kontorsted: Merdeveien 12B, 3676 Notodden.
Tlf: 35 02 58 50

Icon Last ned PDF

Custom sub menus