None
Direktør Eli Grimsby fra Kultur- og idrettsbygg Oslo KF og regionsdirektør Arne Dahl fra GK Inneklima signerte kontrakten for luftbehandlingsanlegg og byggautomasjon. (Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF)

Leverer ventilasjon og byggautomasjon til nye Deichman

Skrevet 07. juli 2016 av Redaksjonen
GK er tildelt entreprisen for ventilasjon og byggautomasjon ved det nye Deichman-biblioteket i Oslo.
Redaksjonen

Arbeidene med de tekniske entreprisene starter i april 2017. GK Inneklima skal frem til oppstart bidra i en tverrfaglig samhandlingsprosess sammen med de øvrige tekniske entreprenørene, byggherre og prosjektledelsen.

Bystyret vedtok å bygge nytt hovedbibliotek i Bjørvika i 2013. Bygget blir sentralt plassert i Bjørvika, mellom Oslo S og Operaen. Byggefasen startet i 2014, og vil etter planen stå ferdig i 2019.

Biblioteksbygget er et kompaktbygg fordelt over fem etasjer og kjeller. Det skal huse et rom- og funksjonsprogram på 13 900 m² funksjonsareal. Det arkitektoniske konseptet bygger opp om det store, sentrale, sammenhengende biblioteksrommet som strekker seg oppover i etasjene.

Custom sub menus