None

GK Elektro på plass på Hamar

Skrevet 22. februar 2016 av Redaksjonen
GK Elektro AS har etablert kontor på Hamar og skal på sikt bli en ledende elektroentreprenør i Mjøs-regionen.
Redaksjonen

GK Elektro AS har etablert kontor på Hamar og skal på sikt bli en ledende elektroentreprenør i Mjøs-regionen.

NoneAvdelingsleder Egil Hagen i GK Elektro AS Egil Hagen er ansatt som leder for avdelingen som til våren skal flytte inn i nye lokaler i Gjerluveien 3B sammen med GK Rør og GK Inneklima på Hamar.

Hagen er i ferd med å bygge opp avdelingen som i oppstartsfasen vil telle underkant av 10 personer. Ambisjonen er å være nærmere 15 mann i 2017.

- På sikt ønsker vi å bli en ledende aktør i regionen, sier Hagen.

Avdelingen vil i utgangspunktet henvende seg til kunder innen service og entreprise, men skal etter hvert også ta oppdrag i privatmarkedet.

Avdelingen er allerede i gang med å regne på flere prosjekter i distriktet, og de er også med på å bygge det nye kontorbygget til GK på Hamar, hvor de skal ha sine kontorlokaler.

- Samlokaliseringen med øvrige fag tror vi vil være nøkkelen til fremtidig suksess for Elektro, mener distriktssjef Knut Inngjerdingen som har ansvaret for elektroetablering på Romerike, Hedmark og Oppland.

- GK har en strategi om å tilby alle sine fag i alle distrikter. Med GK Elektro på plass på Hamar kan vi nå i samarbeid med GK Inneklima og GK Rør tilby totale tekniske løsninger for våre kunder, samtidig som vi skal bli en foretrukken elektroentreprenør i Mjøs-regionen, sier administrerende direktør i GK Elektro, Even Stenvaag Leira.

Med kontoret på Hamar har nå GK Elektro avdelinger i Oslo, Trondheim, Moss, Jessheim, Kongsvinger, Bergen, Hamar og Tromsø. Totalt har GK Elektro over 300 dyktige medarbeidere.

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Egil Hagen
Avdelingsleder
// egil.hagen@gk.no') // ]]> ">
Tlf. 90738366

Knut Inngjerdingen
Distriktssjef
// knut.inngjerdingen@gk.no') // ]]> ">
Tlf. 91653964 

Custom sub menus