GK skaper interesse blant studenter

Skrevet 04. november 2016 av Redaksjonen
GK deltok på 5 studentaktiviteter på høyskoler og universiteter høsten 2016
Redaksjonen

NTNU Teknologistudentenes Karrieredag 30. sept.
NTNU Element6 6. okt.
NMBU Karrieredagen 12. okt.
UiT (Narvik) Næringslivsdagen 19. okt.
NTNU Energidagen 27. otk.

GK er alltid på utkikk etter engasjerte og dyktige studenter. Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og derfor er de en viktig ressurs for GK. Det er viktig for oss i GK å profilere oss for studenter, og vise at vi er en spennende bedrift med utfordrende arbeidsoppgaver og muligheter.
 
Vi profilerte både sommerjobb i GK, Miljøstipendet og mulighetene for å skrive studentoppgaven sin sammen med oss. Flere studenter skrev seg opp på interesselister og fikk e-post fra GK i etterkant av messen. Vi håper og tror at noen av de flinke studentene vil bli en del av GK-familien i nær fremtid!
Custom sub menus