None
Administrerende direktør i GK Inneklima, Jan Arild Wathne, har besøkt turisthytta på Gaustatoppen og sett på det nye balanserte ventilasjonsanlegget.

Noen høyere?

Skrevet 06. oktober 2016 av Redaksjonen
Selv på 1883 moh. bør man forvente godt innemiljø. GK Inneklima har levert balansert ventilasjon ved Gaustatoppen turisthytte.
Redaksjonen

På oppdrag fra Fjellerud Bygg har GK Inneklima i Notodden levert et balansert ventilasjonsanlegg til et nytt servicebygg tilknyttet Turistforeningens hytte på Gaustatoppen. Det er Rjukan VVS & Elektro AS som er hovedentreprenør for prosjektet. 

NoneAndreas Tørre Haugen i GK Inneklima har tatt turen opp i tynn luft for å gi turisthytta på Gaustatoppen godt inneklima. - I utgangspunktet skulle vi kun levere avtrekksanlegg til det nye servicebygget, men vi ble enige om at det var behov for et skikkelig ventilasjonsanlegg der oppe, forteller Svein Erik Bjørndalen, KAM ved GK Inneklima på Notodden.

Det er ikke hver dag man monterer et balansert boligventilasjonsanlegg på 1883 meter over havet.

- Selve anlegget og utstyr ble fløyet opp med helikopter til hytta. Arbeidet har tatt to av våre dyktige teknikere en uke. Det er klart det har vært noen utfordringer med transporten opp, forteller Bjørndalen som skryter av innsatsen til lærlingen Andreas Tørre Haugen og montør Kjell Ove Otterstad.

Det nye tilbygget til turisthytta skal blant annet benyttes til oppholdsrom og sanitærrom for de ansatte og turister.

 

Custom sub menus