None

I avslutningsfasen med automatlager

Skrevet 06. oktober 2016 av Redaksjonen
Asko på Vestby har Nordens største kjølte automatlager, og GK Elektro Østfold har levert alle elektrotekniske installasjoner.
Redaksjonen

GK Elektro har levert alle elektrotekniske installasjoner, og har i tillegg integrert Nordens største solcelleanlegg i det elektriske anlegget.

Det er på oppdrag fra Asko/NorgesGruppen via AF Gruppen at GK Elektro har utført installasjoner i kontorbygg, varemottak, automatlager, sammenstilling, utkjøring, utomhus og tekniske rom/anlegg ved Askos nye kjølte automatlager på Vestby.

Lageret har 20.000 m2 grunnflate og 3.800 m2 kontorareal. Takhøyden er  på nesten 30 meter. I tillegg har GK Elektro vært med på å bygge om 7.800 m2 av eksisterende lager og 800 m2 tekniske rom.

Leverer også sol

I tillegg til de innvendige installasjonene har GK Elektro levert elektrotekniske løsninger for Nordens største solcelleanlegg på taket på deler av de eksisterende lagrene.

GK har integrert over 5500 paneler i byggetrinn 1 og 2 med en effekt på nærmere 1,2 MW. Det er tidligere installert 300 kw i pilotanlegg, så totalen er nå ca.1,5 MW.

GK skal straks i gang med trinn 3 som vil øke kapasiteten ytterligere.
 

Custom sub menus