None
(Faksimile Finansavisen 20. oktober 2016)

Løftes frem som "gjeldfri familierakett"

Skrevet 21. oktober 2016 av Redaksjonen
​– Det er ikke mange selskaper på denne størrelsen som er gjeldfrie, men GK er det, sier konsernsjef Jon Valen-Sendstad. GK løftes frem som "gjeldfri familierakett" i Finansavisen denne uken.
Redaksjonen

​– Det er ikke mange selskaper på denne størrelsen som er gjeldfrie, men GK er det, sier konsernsjef Jon Valen-Sendstad i intervjuet som stod på trykk torsdag 20 okotber. Artikkelen trekker frem GKs enorme vekst de siste årene, og målsetningen om å nå 10 milliarder i omsetning innen 2022.

Også eierskapet til familien Karlsen løftes frem i intervjuet av John-Erik Karlsen.

– Mine tre barn er fra 28 til 34 år. Den eldste er veldig interessert og jobber i firmaet. De to andre har valgt andre retninger, og jeg håper at selskapet forblir familieeid også i årene fremover, sier han til avisen.Kategori: Nyheter
Custom sub menus