None

Pressemelding: GK Norge blir GK Inneklima

Skrevet 06. januar 2016 av Redaksjonen
GK er i sterk vekst, og omorganiserer for å møte markedets behov.
Redaksjonen

GK har i over 50 år opplevd en jevn og god vekst. Siden oppstarten som ren ventilasjonsbedrift har selskapet i dag jobbet seg frem til også å ha en sterk markedsposisjon innen kuldefaget, byggautomasjon og energieffektivisering.

Dermed tilbyr GK alle fag som skal til for å skape godt inneklima. For å markere vår fagbredde endrer vi navn til GK Inneklima AS.

Med GK Inneklima AS, GK Elektro AS og GK Rør AS får du alt på ett sted. Vi tar ansvar for alt av teknikk i bygget - gjennom hele byggets levetid.

Under nytt navn fortsetter GK Inneklima AS jakten på stadig smartere løsninger. Vårt mål er fortsatt å skape et godt innemiljø på en energieffektiv måte.

- Vi har vært, og vil alltid være, brennende opptatt av godt innemiljø. Dette ønsker vi å markere også gjennom selskapsnavnet GK Inneklima. Fagene vil fremdeles være ventilasjon, kulde og byggautomasjon som i dag, sier administrerende direktør i GK Inneklima, Eivind Sælen.

Dette er kun et rent navnebytte og vil ikke påvirke noen andre forhold i det forretningsmessige. Selskapets organisasjonsnummer og kontaktdetaljer forblir uendret.

GK er Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg. Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens ca. 2400 ansatte, med en omsetning på i overkant av 4 milliarder kroner. Vi er til stede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark.

Custom sub menus