None
Jo Sverre Aasheim er ansatt som ny CFO i GK Konsern

GK Konsern henter ny CFO med tung erfaring

Skrevet 30. juni 2015 av Redaksjonen
For å møte utfordringene med GKs sterke utvikling de senere år, er Jo Sverre Aasheim ansatt som konserndirektør finans i GK Konsern AS.
Redaksjonen

Grunnet konsernets sterke utvikling de senere årene er det behov for å styrke staben på konsernnivå. Dette medfører at den nåværende stillingen som Konserndirektør Økonomi deles i Innkjøp og Logistikk, og Finans og Økonomi.

Mangeårig Konserndirektør Finans i GK, Stein Løvdahl, tiltrer i den nyopprettede stillingen som Konserndirektør Innkjøp og Logistikk, og Jo Sverre Aasheim er ansatt som Konserndirektør Finans (CFO).

Jo Sverre Aasheim er 49 år og har utdanning som siviløkonom. Han har tidligere jobbet som analytiker innen skipsfinansiering hos Bergersen D.Y., Senior revisor hos KPMG, økonomisjef hos Scandiakonsult, CFO hos Rambøll og kommer nå fra stillingen som CFO hos iSurvey Group.

- Det er med stolthet og stort engasjement jeg har takket ja til å bli ny finansdirektør i GK. Jeg oppfatter GK som en veldrevet organisasjon med meget høy kompetanse og profesjonelle ledere i alle ledd, sier Aasheim.

Hans ansvarsområder har strukket seg fra allmenn ledelse og styrearbeid til utvikling av prosesser og metoder for budsjettering, controlling, nøkkeltallsanalyser, bedriftsovertagelser og utvikling av felles støttefunksjoner i konsernmodell.

Konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK er sikker på at ansettelsen av Aasheim vil styrke konsernstaben og at han tar med seg verdifull erfaring inn i konsernet.

- I hans tidligere stillinger har han sittet tett på bygge- og eiendomsbransjen og forstår derfor våre forretningsmodeller, sier Valen-Sendstad. 

Aasheim gleder seg til å komme til GK og en bransje og et miljø han kjenner godt.

- Jeg ser på GK som en viktig bidragsyter til å skape langsiktige og bærekraftige løsninger for sine kunder og samfunnet. Dette ønsker jeg å være en del av så valg av selskap var enkelt, ser Aasheim, og legger til:

- Jeg gleder meg til å kunne bidra til at GK blir enda sterkere på sine respektive og potensielle markeder. Det er store muligheter for lønnsom vekst og jeg ser frem til å arbeide med disse utfordringene.

Aasheim tiltrer i stillingen senest 1.11.2015.

Custom sub menus