None

GK attraktiv for teknologistudentene

Skrevet 21. mai 2015 av Redaksjonen
GK Norge er blant landets mest attraktive arbeidsgivere for norske studenter viser ny undersøkelse.
Redaksjonen

Ifølge karrierebarometeret er GK Norge den 57. mest attraktive arbeidsgiveren for ingeniørstudenter. Over 8000 studenter har svart på undersøkelsen som er utført av Evidente og Karrierestart.no. Rangeringen indikerer at norske ingeniørstudenter i mindre grad enn tidligere ønsker seg jobber i oljebransjen.

Les om undersøkelsen i Aftenposten.

Tidligere i år klatret GK på Universum sin rangering.

Studentene har vurdert en rekke ulike virksomheters omdømme som arbeidsgiver. Ifølge Arve Kvalsvik i Evidente ser studentene etter arbeidsgivere som kan tilby spennende arbeidsoppgaver.

- Analysene vi gjør av hva som driver studentene tyder på at de er pragmatiske og først og fremst tiltrekkes av virksomheter der de tror de kan få spennende arbeidsoppgaver, gode karrieremuligheter og som opererer i en bransje som de opplever som interessant og fremtidsrettet, sier Kvalsvik til Karrierestart.no.

For GK Norge er det svært gledelig at studentene verdsetter selskapet så høyt.

- Dette viser at vi drar i riktig retning. Men det er rom for forbedring, og vi satser på å havne enda høyere opp på listen neste år. Vi jobber hardt og målrettet for å øke studenters kjennskap til GK og fremstå som en attraktiv arbeidsgiver, sier HR-konsulent Caroline Kindle. 

Custom sub menus