None

Gir julemiddag til hjemløse

Skrevet 09. desember 2015 av Redaksjonen
GK ønsker å bidra til de som har minst i julen, og donerer 1792 julemiddager til hjemløse. I tillegg sendes pakker med vinterklær til flyktningbarn rammet av syriakrisen.
Redaksjonen

- Det har vært et eventyrlig godt år for GK. Derfor ønsker vi å gi litt ekstra til de i samfunnet som har det vanskelig, sier konsernsjef Jon Valen-Sendstad.

GK gir gjennom Kirkens Bymisjon 1792 julemiddager til hjemløse i Norge - like mange middager som det er GK-ansatte i Norge. 

- Slik bidrar hver enkelt GK-medarbeider med en middag til noen som virkelig trenger det.

Kirkens Bymisjon deler ut mat til de som lever på gata i 17 norske byer.

Samtidig går flyktningene i Syria-konflikten en kald årstid i møte. Over fem millioner barn har flyktet fra sine hjem på grunn av konflikten i landet og mange har ikke varme klær.

GK sender derfor pakker med vinterklær til flyktningbarn i og utenfor Syria. Dette viktige arbeidet utføres av Unicef.

Ekstra støtte til Røde Kors

Også i år velger konsernet å sende en ekstra støtte til Røde Kors før jul. GK har latt seg imponere av arbeidet som gjøres ved akuttmottaket for asylsøkere i Pilestredet 77 i Oslo.

Lokalet åpnet i september og har kapasitet til å huse 130 mennesker. Mottaket er døgnåpent, og er et tiltak som skal hindre at asylsøkere skal få slippe å sove på gata mens de venter på å bli registrert. I Pilestredet 77 får de en seng å sove i, mat og drikke og oppfølging fra frivillige i Røde Kors.

GK bidrar med et betydelig pengebeløp til akuttmotaket.

Custom sub menus