None

GK overtar Johnson Controls på Sortland

Skrevet 17. desember 2015 av Redaksjonen
GK Norge AS øker sin kompetanse og kapasitet i kuldefaget på Sortland gjennom overtakelsen av Johnson Controls kuldeavdeling fra 1. januar.
Redaksjonen

GK overtar driften av avdelingen fra og med 1. januar 2016. Alle 8 ansatte i avdelingen fortsetter som ansatte i GK Norge AS, avdeling Sortland Kulde. Avdelingen vil ledes av Vidar Mikalsen.

- Med overtakelsen får vi åtte veldig dyktige medarbeidere på Sortland. Dette vil styrke oss kraftig i kulde og varmepumpe faget i Lofoten, Vesterålen og Ofoten, sier distriktssjef Morten Melå i GK.

Den nye avdelingen i GK tar over alle kundeforholdene som lå i Sortlandsavdelingen til Johnson Controls. Tidligere kunder kan forholde seg til sine kjente kontaktpersoner og avtaler.

- Dagens kunder av JC vil fortsatt forholde seg til de samme personene og i tillegg får de tilgang til mye annen kompetanse innenfor fagene ventilasjon, byggautomasjon, energi og rør, sier Melå.

JC kommer fortsatt til å betjene sine forpliktelser overfor tidligere leveranser og vil samarbeide med GK om å utbedre eventuelle garantiarbeider. Eksisterende avtaler og pågående serviceoppdrag blir overført til GK Norge AS.

Avdelingen holder til i Strandgata 56, 8400 Sortland, og vil i løpet av 2016 samlokaliseres med GKs eksisterende virksomhet på Sortland i Markveien 17. 

Custom sub menus