None
Anniken Strandskogen Hofgaard og Sunniva Bratt Slette mottok GK Miljøstipend i 2015.

– En viktig motivasjonsfaktor

Skrevet 09. oktober 2015 av Redaksjonen
For Anniken og Sunniva ga GKs Miljøstipend en forsmak på hva som venter i arbeidslivet.
Redaksjonen

Stipendet ble brukt til innkjøp av PC og annet nødvendig materiell til masteroppgaven. I tillegg ble deler av stipendet brukt på klassetur til Sør-Amerika for å få inspirasjon om jobbmuligheter i et internasjonalt arbeidsmiljø.

Det å bli kåret som vinner av GKs miljøstipend ga oss en flott opplevelse med input gjennom omvisning på Miljøhuset GK i Oslo, pluss muligheten til å delta på GKs ledersamling på Gardermoen.

Det var veldig inspirerende å se toppledere sin tilnærming til strategisk retning og utvikling. I caseoppgaven likte vi å bli utfordret til å bruke fagkunnskap for å løse en reel og høyaktuell problemstilling. Det å se at kunnskapen vi har lært gjennom studiene er nyttig i jobbsammenheng er viktig for oss som studenter.

Å motta prisen var en viktig motivasjonsfaktor for å fullføre studiene med stil, ettersom vi fikk observere at mye spennende venter i arbeidslivet!

Sitter du på en smart løsning som kan energieffektivisere næringsbygg og bidra til et bedre miljø? Vi vil ha ditt forslag! Søknadsfrist er 1. november!Kategori: Fagblogg
Custom sub menus