None
Torfinn Lysfjord presenterte Miljøhuset GK for HKH Mette-Marit og Ordfører Marianne Borgen.

Presenterte Miljøhuset GK for Zerokonferansen

Skrevet 28. oktober 2015 av Redaksjonen
Direktør marked eksisterende bygg i GK Norge, Torfinn Lysfjord, hadde et royalt publikum da han presenterte Miljøhuset GK under årets Zerokonferanse i Oslo.
Redaksjonen

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit og Oslos nye ordfører Marianne Borgen satt på fremste rad da Torfinn Lysfjord holdt sin presentasjon under årets Zerokonferanse.

Les mer hos Byggeindustrien

Lysfjord presenterte byggets historie og bakgrunn, og beskrev dagens situasjon hvor man faktisk bruker mindre energi enn først prosjektert. Miljøhuset har potensiale for å bruke enda mindre energi, og spesielt la Lysfjord vekt på betydningen av riktig drift av lavenergibygg.

Les mer om Miljøhuset GK her

Zerokonferansen arrangeres årlig av miljøorganisasjonen Zero. Årets konferanse har temaet "De Grønne Spydspissene". Foredraget om Miljøhuset GK var en del av temaet "Grønne bygg: Hva er de fremste løsningene", og ved siden av GK Norge, holdt Aspelin Ramm, LOS Energy, Statkraft og Sintef Byggforsk innlegg.

Den prestisjetunge konferansen hadde ved siden av GK Norge tunge navn på plakaten som Michael Liebreich, grunnlegger av Bloomberg New Energy Finance og medlem av FNs generalsekretærs høynivågruppe for fornybar energi, og statssekretær for energi i Tyskland Rainer Baake. Kategori: Nyheter
Custom sub menus