None
(Foto: Finn Ståle Felberg)

Dælenenggata 36 kåret til årets bygg

Skrevet 03. april 2014 av Redaksjonen
Dælenenggata 36 stakk av med prisen for Årets Bygg 2013 under Byggdagene 2014. GK Norge AS er stolt leverandør av ventilasjon og energimerking.
Redaksjonen

Det er Infill AS som står bak boligprosjektet sammen med totalentreprenør Eide-Entreprenør AS og Element arkitekter AS. Prisen ble utdelt under Byggdagene 2014.

- GK Norge AS har vært prosjekterende og utførende på ventilasjon og energimerking på prosjektet, forteller prosjektleder Jon Anderssen i GK Norge AS.

Anderssen synes D36, som prosjektet heter, var et spennende prosjekt å delta i.

- Det er et veldig spesielt prosjekt og det har blitt et veldig artig bygg. Det skiller seg veldig ut, mener Anderssen, som ikke hadde noe å utsette på byggeprosessen.

- Samarbeidet med Eide-Entreprenør fungerte veldig bra, og dette er en samarbeidspartner vi har en lang og god historie med.

Anderssen er sikker på at prisen vil komme godt med.

- Det er stas å få være med på slike ting. Det gjør oss mer synlige for kunder.

Dælenenggata 36 konkurrerte i finalen med Askim ungdomsskole, Aquarama Kristiansand og kontorbyggene i Schweigaardsgate 21-23 og Østensjøveien 27 i Oslo.

I begrunnelsen fra juryen heter det at D36 er «et boligprosjekt som inspirerer alle som tenker arealeffektive og gode boliger i byens pulserende gateliv. Fremragende tilpasset begrensede areal gjennom en arkitektur som løfter hele området. Prosjektet har høy kvalitet i materialer og bygningsmessig utførelse. Et resultat av godt samspill i planlegging og gjennomførelse, og viser retning i byutvikling».

 Kategori: Nyheter
Custom sub menus